lördag 7 juli 2018

Muller fyller 60 år

Ja vi vet ju inte exakt när Muller såg dagens ljus för första gången men vi tyckte faktiskt att den 7 Juli är ett rätt bra datum att fira "sin" födelsedag på, och nu har vi börjat luska lite i historiken om just denna lilla brandbil.

Och tro det eller ej men vi har redan luskat fram en bild på Muller när han hade gammalt registreringsnummer med länsbokstav.

Vi hurrar för denna något mulliga och mullriga lilla skapelse som redan har bidragit till att flertalet människor uppskattat att just en sådan farkost finns kvar.

Nu är ju inte Muller speciellt långrandig men som det utryckningsfordon han nu är, läs var..............men det berättar vi inte för Muller som då kan bli en aning fundersam då han fortfarande väntar vid larmtelefonen ifall det ringer.

Målningen av kofångaren med klassiska fält i svartvitt är lika självklart på en brandbil som en bärgningsbil, ja vi tycker iallafall att det blev ytterst stiligt.Nu fick han för första gången inta platsen på uppfarten på sin födelsedag....Hurra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Utrustningsljus

Muller ska få röda lysen på taket och då passar det perfekt med två Boschlampor som kompliment till rotorljuset.

Muller

Muller är smeknamnet på Volvo brandbil dom numera ingår i samlingen av fordon och nostalgiska prylar som vi har nöjet att samla på.